Kvalitetspolicy

Happy Branding är ett svenskägt bolag som alltid strävar efter att ligga steget före genom att erbjuda anpassningsbara och innovativa lösningar efter våra kunders specifika önskemål. Bolaget har utformats till att vara mer av en omfattande tjänst där alla dina tryck- och branding behov kan mötas enkelt i din kundportal.

Vårt mål är att konstant förbättras och optimeras så att vi kan möta våra kunders föränderliga behov och erbjuda den tjänst du förväntar dig och förtjänar. Vi har även arbetat hårt med att skapa utforma ett tydligt varumärke kring vårt bolag och vi har en passion att driva marknaden framåt. Det innebär att vi idag ser oss själva mer som ett leverantör som tillhandahåller en plattform som arbetar med reklamprodukter än ett reklambolag med en online närvaro.

En av fördelarna med att erbjuda våra tjänster online är att vi hela tiden utmanas till att ligga i framkant. På grund av den explosionsartade utveckling som idag sker online, både generellt och inom reklam, strävar vi efter att vara först med de senaste trenderna och ha de senaste lösningarna redo innan du ens vet att du behöver dem.

Som leverantör och partner har vi dessutom ett ansvar att upprätthålla en tjänst som alltid håller högsta kvalitet och som sätter dig som kund och din upplevelse först. Med det sagt håller vi höga krav på oss själva. Och vi är stolta över den strikta uppförandekod som gäller utan undantag inom bolaget.

Vi anser även att vi har ett ansvar gentemot vår planet och därför har vi en strikt miljöpolicy som inkluderar hela bolaget och alla våra samarbetspartners.