Vattenflaskor & Termosar

Hem » Alla varor » Kategori

Vattenflaskor med tryck kan du använda som giveaways på mässor och events framför allt utomhus under sommarhalvåret. Dessutom kan de komma till nytta på arbetsplatsen där du och dina kollegor kan använda dem själva.

Hos oss har du möjligheten att beställa vattenflaskor med tryck som har vatten i sig eller tomma versioner som kan fyllas på och återanvändas. Oavsett vilken sort du väljer att klicka hem kan vi lova dig att det är en populär profilprodukt som du inte kommer ha problem med att dela ut.

Är du osäker på vilka profilprodukter som är bäst för din verksamhet kan du höra av dig till vårt försäljningsteam så kan de hjälpa dig utforma en grym brandingstrategi med lämpliga produkter.
De termosar med tryck som vi idag erbjuder kan användas till att förvara både kalla och varma drycker. Vi har mindre modeller som rymmer en kopp kaffe eller te och är perfekt för personer som pendlar. Utöver det har vi också stora termosar med tryck som rymmer flera koppar och kan tas med på picknick och resor.

Termosar kan även användas till att förvara mat såsom kokta korvar och är praktiska på utflykter.

Termosens form är utmärkt för brandingmöjligheter och med möjlighet till olika loggor och designs i diverse storlekar. Bäst av allt är att dessa termosar med tryck är av högsta kvalité och kan användas om och om igen under många år framöver. Det är med andra ord en profilprodukt som fortsätter fungera och sprida din verksamhet lång efter att du delta ut dem.

Visa mer