Väskor & Påsar

Hem » Alla varor » Kategori

Väskor och påsar är en samling profilprodukter som använts under många år och som visats sig vara både populära men även effektiva för marknadsföring. På grund av detta har vi arbetat hårt med att hitta de bästa väskorna och påsarna för dig och samlat dem på och en och samma plats.

Givetvis kan dessa väskor och påsar beställas med tryck och företagsloggor för en personifierad produkt som du kan dela ut på mässor, till kursdeltagare, elever och även din egen personal.

Låter det som en produkt som kan passa dig? Då föreslår vi att du läser igenom sammanfattningen nedan innan du går vidare och kikar på alla vår underkategorier där du hittar produkterna listad med produktbeskrivningar.

Anledning till att väskor med tryck är en så het kategori med profilprodukter är för att det är något mottagaren kan ha nytta av. Och eftersom alla våra väskor och påsar är tillverkade i högkvalité och med målet att vara så användbara som möjligt uppskattar konsumenterna dem extra mycket.

Som du säkert kan förstår är vår kollektion med profilväskor och påsar omfattande med fler olika varianter och väskmodeller.

Vi erbjuder till exempel traditionella axelremsväskor och ryggsäckar i olika storlekar som du antingen kan använda som företagspresent eller dela ut till din personal. En av de mer populära kategorierna för gåvor och företagsreklam är våra butikspåsar i slitstarkt tyg samt den evigt trendiga gymnastikpåsen med snören för remmar.

Du kanske redan känner till att dagens högstadie- och gymnasieelever erbjuds bärbara datorer och som du säkert kan förstå har det skapat ett behov för laptopfodral och datorväskor, något som vi kan hjälpa till med. Vi har både enklare laptopfodral som kan hålla datorer av olika storlekar säkra från stötar samt ryggsäckar och andra väskor med fack för laptops. Som sagt är det en kategori produkter som ofta beställs av skolor då de kan trycka skolans namn och logga på dem. Fast laptop- och datorväskor är också populärt hos kunder som arbetar i kontorslandskap.

Som vanligt väljer du själv om du vill dela ut enklare laptopväskor som presenter och gåvor till möjliga kunder eller om du vill beställa dem till din personal eller eleverna på den skola du arbetar på.

För resenären och företag inom turistbranschen erbjuder vi en rad olika väskor och baggage med tryck. Du kan exempelvis beställa trendiga weekendbags eller ordentliga resväskor för den som behöver packa mer. Vi kan även erbjuda dig necessärer som du kan kombinera med våra skönhetsprodukter.

En annan kategori med väskor som är populära för presenter och utdelning på mässor och andra events är kylväskor och picknickpåsar. Dessa produkterna har generellt sett en lägre prisnivå vilket är anledning till att de är bättre lämpade som gåvor.

Arbetar du inom fitness och hälsa kan våra sportbags och midjeväskor vara en bra produkt att beställa med tryck.

Vid det här laget bör du ha en uppfattning om just hur omfattande denna kategori med profilprodukter är och här finns som vi tidigare nämnt något för alla. Dessutom har du själv möjligheten att välja om du vill beställa billigare väskor för att dela ut dem som gratisprodukter eller utrusta din personal alternativt dina elever med väskor som de behöver för att transportera sina böcker och datorer.

För mer information om de olika väskorna, deras funktioner och dina möjligheter att beställa dem med tryck hänvisar vi dig till de specifika sidorna där produkterna säljs.

Visa mer