Hem & Hushåll

Hem » Alla varor » Kategori

Hem & hushåll är som namnet avslöjar en samling profilprodukter för hemmet. Låt oss kalla det heminredning och verktyg med tryck. Fast just denna kategorin innefattar mer än så och här finns produkter för otaliga användningsområden och företag.

Är du aktiv inom matlagning och köksprodukter tillhandahåller vi otaliga valmöjligheter för dig. Du kan beställa allt från glas, bestick, knivar, handdukar och matlådor till vin öppnare och kaffe- och te tillbehör med tryck. Alla produkterna kan designas med företagsloggor och andra tryck som representerar ditt företag.

Vi kan även erbjuda dig klassiska kylskåpsmagneter och nyckelringar - en av de mest klassiska och uppskattade reklamprodukterna någonsin. Beställ dem i olika designs och former med tryck som du själv väljer. Därefter kan du se till att dela ut dem till kunder, besökare, på mässor och även inkludera dem in beställningar.

Som om inte det var nog har kan vi erbjuda dig fickpluntor med tryck om du arbetar inom dryckesbranschen. Dessa profilprodukter har visat sig vara mycket effektiva reklamprodukter för företag som riktar sig till män i medelåldern men de kan givetvis användas för andra målgrupper som har åldern inne.

Tändare är tillsammans med pennor en enkel med mycket användningsbar reklamprodukt som i princip alla företag kan ha nytta av. Beställ högkvalitativa tändare med företagsloggor för en profilprodukt som mottagaren faktiskt kommer använda.

Vår kategori med grillprodukter med tryck är enormt populär under sommarhalvåret och något som många företag från alla tänkbara industrier beställer med jämna mellanrum.

Ljus och lyktor är en annan del av vår kategori hem & hushåll som har en bra slagkraft och som kan användas både som giveaways och företagspresenter till personal.

Som du säkert förstår och som vi tidigare nämnt är denna samlingen profilprodukter omfattande och här finns så många olika produkter att det är svårt för oss att nämna alla. Därför rekommenderar vi istället att du själv bläddrar bland våra profilprodukter med tryck för hemmet så att du kan bilda dig en uppfattning om vilka produkter som skulle passa dig.

Förutom att fungera ypperligt som giveaways och även priser i tävlingar och utdelningar kan produkterna i denna kategorin beställas för personal och anställda. Köksprodukter är alltid en uppskattad gåva och om du känner för att skämma bort personalen inför jul kan du exempelvis beställa skärbrädor med tryck eller varför inte matchande glas med tryck.
Samma sak gäller för födelsedagar och andra stora händelser där du anser att det är lämpligt att dela ut presenter till dina anställda.

Utan att bli för långdragna hänvisar vi dig nu till underkategorierna där du själv kan söka igenom vårt omfattande utbud och hitta just de produkterna du söker efter. Och vem vet, kanske hittar du perfekta profilprodukter som du inte ens tänkt på tidigare.

Visa mer