Godis & Snacks

Hem » Alla varor » Kategori

Det kommer kanske inte som en förvåning att reklamgodis och snacks är en kategori med profilprodukter som är mycket uppskattat och väldigt populär.

Här hittar du ett stort urval av godis, snacks, kakor, bakelser, julgodis, chips och andra produkter som vi vet fungerar bra på mässor och liknande tillställningar.

Precis som med våra andra kategorier har vi delat in vårt reklamgodis med tryck i olika underkategorier så att du snabbt kan hitta det du letar efter och få möjligheten att jämföra olika produkter och producenter.

Så hur fungerar det med reklamgodis? Kan du får loggor tryckta på godiset eller är det bara förpackningen som kan designas? Svaret är faktiskt både och. Beroende på vilket godis du beställer har du möjligheten att både designa ett stort urval förpackningar men även godiset själv.

Exempelvis kan du beställa klubbor i olika smaker och trycka din företagslogga på plasten runt klubborna. En av de roligaste lösningarna är våra egendesignade förpackningar där du ges mer eller mindre fria händer till att skapa precis vilken förpackning som helst. Som du kan se i vårt exempel för den kategorin har Posten skapat en postbil i kartong som de sedan fyllt med reklamgodis. Fyndigt, eller hur?

Andra förpackningar vi erbjuder är traditionella godisstrutar, hockeypuckar, plåtburkar och mer eleganta pappersförpackningar, däribland en papplåda som kan designas efter önskemål. Vi kan dessutom erbjuda godis där varje godisbit är inslagen på egen hand med din logga.

Utöver traditionellt lösgodis och klubbor säljer vi även massvis med choklad. Här hittar du praliner som kan stämplas med din företagslogga och en rad olika chokladkakor där du kan utforma omslagspapperet efter önskemål. Vi har också en lyxig prov-ask med en bok om choklad som passar perfekt som en företagsgåva, chokladhjärtan, mynt, cylindrar, påsar, och mycket mer. Och för att maximera vår utbudchoklad hittar du även en del choklad från välkända märken såsom Marabou, Twix och Kexchoklad.

Julgodis med tryck är en annan omåttligt populär kategori och samma sak gäller för tuggummin som kan beställas i olika storlekar med allt från 6 till 24 tuggummin och en väldesignad förpackning med företagslogga.

Kakor och bakverk kan beställas i stora egendesignade kakburkar i plåt och kan användas både på arbetsplatsen bland personalen och i marknadsföringssyften på mässor och liknande. Samtidigt har du bland annat möjligheten att beställa Oreos i förpackningar som du själv designat.

För att profilprodukter ska vara så effektiva som möjligt gäller det att man erbjuder trendiga produkter som konsumenten kan uppskatta. På grund av detta har vi valt att anpassa vårt utbud reklamgodis efter några av de största trenderna just nu.

Naturgodis & snacks med nötter och torkad frukt är populärt hos de mer hälsosamma och beställs oftast av företag inom hälsa och träning. Till samma kategori tillhör mer onyttiga produkter såsom chips, fast det beställs i regel av andra kunder.

En av de hetaste trenderna just nu är veganism och som det ser ut är den en mattrend som är här för att stanna. Därför har vi handplockat några av de bästa och godaste veganska godissorterna på marknaden. Och för att nå ut till så många potentiella kunder som möjligt har vi sett till att allt vårt veganska reklamgodis med tryck är både ekologiskt och fairtrade.

I ett försök att göra vårt utbud med godis och snacks med tryck så heltäckande som möjligt samarbetar vi med flera olika producenter och godisleverantörer. Det innebär att du som kund garanterat kan hitta godis och bakverk som passar din målgrupp och personal.

Givetvis skickas allt godis med tryck och våra snacks omgående och långt innan bäst före datumet passerat så att godiset och bakverken är fräscha.

Visa mer