Arbetskläder

Hem » Alla varor » Kategori

Idag kan vi erbjuda dig alla sorters arbetskläder du kan föreställa dig. Och dessutom kommer kläderna du beställer med möjlighet för profiltryck så att du kan se till att din personal bär matchande kläder samtidigt som de representerar ditt företag på ett snyggt sätt.

Arbetskläder är något som behövs på det flesta arbetsplatser med undantag för vissa kontorsmiljöer, skolor och så vidare. Det innebär att det finns många massvis med företagare i Sverige som har ett intresse för arbetskläder med tryck. Fast beroende på vad du arbetar med kommer dina behov se olika ut och de kläder du behöver beställa kommer skilja sig markant. Faktum är att du kan behöva beställa olika kläder till din personal baserat på vad de arbetar med och ju större arbetsplatsen är desto större blir behovet för olika kläder.

För att göra urvalsprocessen så enkel som möjligt för dig och förhindra att du blir överväldigad har vi samlat de bästa arbetskläderna med tryck på marknaden i de vanligaste (och några ovanliga) storlekarna. För att sedan underlätta processen ytterligare har vi delat in kläderna i olika kategorier så att du snabbt kan klicka dig vidare till just de kläderna du letar efter.

Skulle du känna att du fortfarande är osäker på vilka kläder din personal behöver kan du läsa våra produktbeskrivningar och vi föreslår att du börjar med vår sammanfattningar här nedan.

Våra arbetskläder är indelade i ett drygt tiotal underkategorier för alla arbetsplatser och behov. Vi har, till exempel, arbetsbyxor och -jackor, skor, handskar, shorts, underställ, med mera.

Bland våra arbetsjackor hittar du allt från tunnare skaljackor och fleecetröjor med dragkedja till tjocka, fodrade vinterjackor med alla funktioner som behövs vid snö och kyla. Dessa jackor kan beställas med företagsloggor och även med orange skyddsfärg för byggarbetsplatser och liknande. Så om du har personal som arbetar utomhus under delar av eller hela arbetsdagen kan vi hjälpa dig hålla dem varma.

I likhet med våra arbetsjackor kommer våra arbetsbyxor i olika modeller. De allra flesta av arbetsbyxorna med tryck har tillverkats i slitstarka material som och med flera praktiska fickor. Somliga arbetsplatser kräver att arbetsgivaren tillhandahåller arbetsbyxor och vi har varianter som uppfyller alla krav.

Skor är en annan kategori med populära arbetskläder för företag. Vi erbjuder allt från bekväma sneakers för den som går och står mycket, till kängor, stövlar och även skyddsskor. Vi kan med andra ord hålla din personalstyrka bekväma, varma, torra och säkrare med våra arbetsskor.

Pikétröjor är en annan populär kategori för företag som kan användas av de flesta. Många som beställer pikétröjor med tryck från oss gör det för att skapa en gemenskap på arbetsplatsen. Det kan nämligen vara fördelaktigt att klä sin personal i matchande kläder då det får dem att känna tillhörighet. Ett par exempel på en arbetsplats som kan behöva matchande pikétröjor är en stor och populär bar med många bartenders och diskplockare.

Vi har redan nämnt ett par kläder som utvecklats för att hålla arbetare varma under kyligare förhållande som jackor och skor. Men som du säker vet räcker inte det för att hålla någon varm under en svensk vinterdag. Därför kan du beställa underställ och praktiska handskar med loggor och andra tryck för att maximera din personals bekvämlighet.
Tilläggningsvis har vi även andra sorters arbetshandskar som både underlättar vissa arbeten och skydda personalen från onödiga skador.

Men detta är långt ifrån allt vi idag kan erbjuda i form av arbetskläder och vi hänvisar dig till våra underkategorier för mer information. Och skulle du inte hitta vad du söker efter bland arbetskläder med tryck kan du alltid besöka vår kategori med “vanliga” kläder med tryck.

Visa mer