Reklampennor

Hem » Alla varor » Kategori

Finns det en mer klassisk profilprodukt en penna med företagsreklam? Troligtvis inte.

Pennor med loggor och företagstryck har använts minst lika länge som pennor har funnits och det finns inga tecken som visar på att det skulle förändras. Faktum är att pennor är en av de mest effektiva profilprodukterna som finns tillgängliga idag.

Den främsta fördelen med reklampennor är att de att de kan användas och delas ut på så många olika sätt och under olika förutsättningar. Som företag kan du ibland till och med dela ut pennor till potentiella och existerande kunder utan att de riktigt ens inser att de fått en reklampenna.

Naturligtvis går det att använda reklampennor på samma sätt som du skulle använda andra profilprodukter, det vill säga dela ut dem på mässor, inkludera dem som giveaways i online-beställningar, och så vidare. Men pennor har en ännu mer fantastisk funktion.

Har du ett företag med en fysisk lokal dit kunder och klienter kommer måste du erbjuda reklampennor. Ställ en burk i receptionen och sprid ut några i väntrummet. Glöm heller inte att ha ett gäng redo på ditt kontor. Du vet nämligen aldrig när någon kan behöva skriva ner något och istället för att ge dem en blank penna ger du dem så klart en penna med din företagslogga på.

Om du dessutom har kunder som behöver signera papper eller om du håller föredrag där deltagarna kan komma att anteckna, ska du alltid erbjuda reklampennor. Det är en genialisk produkt som använts av miljontals företag i många årtionden med fantastiska resultat.

Fundera själv på hur många gånger du erbjudits en penna av någon och utan att tänka på det har pennan sen slunkit ner i fickan och kommit med dig hem. Det är förmodligen hundratals tillfällen. Fundera också på alla du känner som har en byrålåda eller en ask framme någonstans hemma fylld med pennor. Är det slumpmässiga pennor utan reklamtryck? Förmodligen inte. Sannolikheten är hög att du och alla du känner har en samling med reklampennor hemma som du använder med jämna mellanrum. En del av våra pennor kan skriva uppemot 1200 meter innan de tar slut på bläck, vilket osökt för oss vidare till den andra fördelen med reklampennor.

Till skillnad från många andra giveaways och profilprodukter med tryck har pennor en lång livstid. Vissa pennor kan överleva och återanvändas i flera år. Så föreställ dig om du ger en reklampenna med tryck till en kund idag och den kunden stoppar pennan i fickan. Väl hemma senare under dagen tömmer kunden sina fickor och hittar pennan som hamnar på samma plats som alla andra reklampennor. När kunden sen behöver anteckna något eller skriva ner något i hemmet kommer hen söka sig till samlingen reklampennor och varje gång kommer personen påminnas om ditt företag.

Förstår du nu varför vi anser att reklampennor är en av de mest effektiva profilprodukterna någonsin?

Hotellbranschen är en bransch som finslipat användningen av reklampennor likt få andra branscher. Faktum är att ett finare hotell har reklampennor tillgängliga överallt, inklusive i rummen, fast utan att du märker det till att börja med. Det är inte förrän du behöver använda en penna som du inser att de finns inom ett praktiskt avstånd vart du än befinner dig.

Många av våra pennor är klassiska kulspetspennor i plast som enkelt kan designas och anpassas efter dina önskemål. En stor del av våra kunder väljer dessutom att beställa olika modeller och färger för diverse ändamål och i vissa fall har vi företag som beställer unika pennor för personalen. Exempelvis en penna med ett visst tryck för VD:n och unika designs för andra som arbetar för företaget. Valet är ditt och design-möjligheterna många så det är bara du och din fantasi som sätter gränser.

Utöver enklare kulspetspennor som kan designas med företagsloggor för att delas ut gratis har vi ett stort utbud mer eleganta bläckpennor som kan levereras i stilfulla askar. Dessa pennor passar bäst som presenter och gåvor för etablerade kunder. Samtidigt rekommenderar vi även att du beställer ett par riktigt exklusiva reklampennor i metall som endast används när du och nya kunder skriver under stora kontrakt. Vi menar helt enkelt att pennorna med en mer hållbar design och exklusiv feeling är bäst att använda som en del av en upplevelse för kunder och en metod för att få dem att känna sig speciella.

Vill du ta upplevelsen till ännu en högre nivå och skämma bort en unik kund extra mycket kan du även beställa en reklampenna med kundens namn eller företag på.

För att ytterligare maximera vårt utbud med reklampennor kan vi idag också erbjuda pennor i återvunna och ekologiskt nedbrytbara material som låter dig “skriva ansvarsfullt”.

Med andra ord har vi ett sortiment med reklampennor för alla typer av företag och användningsområden och vi har garanterat en modell som passar dig perfekt.

Skulle du ändå känna att du behöver mer inspiration föreslår vi att du bläddrar igenom våra olika modeller och läser produktbeskrivningarna. Alternativt kan du kontakta oss för fler råd om vilka reklampennor som passar dig bäst och hur du kan designa dem för bästa möjliga resultat.

Har du inte reklampennor med tryck för ditt företag så går du miste om möjligheter till långvarig och inaktiv marknadsföring varje dag. Så tveka inte utan beställ en samling reklampennor idag, du kommer inte ångra dig!

Visa mer