Hälsa & Hygien

Hem » Alla varor » Kategori

Hälsa och hygien är en stor kategori som täcker allt från smink och skönhetsprodukter till hygienartiklar, första hjälpen, stressbollar och mer. Här kommer du med andra ord hitta en allsidig samling produkter som kan anpassas efter ditt företag och dina behov med unika profiltryck och presentreklam som fungerar.

Just denna kategori är extra populär för giveaways på mässor och andra försäljningsevents men även på föreläsningar och bland privatpersoner som håller föredrag. Vi kan även rekommendera att flera av profilprodukterna lämpar sig utmärkt för festivaler och tillställningar där många människor samlas under glada och ibland intoxikerade förhållanden.

En del av våra hygienprodukter har utvecklats för en yngre målgrupp och är ofta populära vid föredrag på högstadie- och gymnasieskolor, medan andra giveaways har utvecklats för en äldre målgrupp. Du kommer helt enkelt kunna hitta profilprodukter och företagsgåvor här oavsett vem det är du vill nå ut till. Faktum är att vi skulle våga påstå att Hälsa och Hygien är en av våra bredaste kategorier.

Läppglans, smink och skönhetsprodukter brukar gå hem hos en kvinnlig målgrupp och är perfekta giveaways för er som har svårt att nå ut till potentiella kvinnliga kunder. Samtidigt är produkterna även perfekta för dig som är aktiv inom skönhetsbranschen och som vill locka till dig nya kunder med presentreklam som mottagare sent kommer glömma.

Första hjälpen lådor är en annan allsidig kategori för giveaways och företagsgåvor. Dessa kan du ta med dig till den nästa mässan eller till en konferens för sjukvårdspersonal. Dessutom brukar de vara uppskattad och underhållande på musikfestivaler och andra stora tillställningar. Samma sak gäller för plåster men logotryck även om de också brukar uppskattas av småbarnsfamiljer och förskolepersonal.

En av underkategorierna består av stressbollar och det är ett segment som vi satt samman med aktörer inom arbetsmiljö och hälsa i åtanke. Vi har även kunder som arbetar som livscoacher, guider och motivationstalare som gillar att beställa stressbollar med profiltryck.

Visa mer