Paraplyer

Hem » Alla varor » Kategori

Hos Happy Branding kan du beställa paraplyer i olika modeller och färger med företagstryck som du själv väljer. På så sätt kan du skapa en grym och på många sätt ganska unik profilprodukt som kan hjälpa dig med långsiktig marknadsföring.

Har du någonsin tänkt på vilken sorts paraplyer de flest använder? Det är inte märkesparaplyer eller särskilda trendiga modeller som de används. Istället är det i regel antingen billiga paraplyer som tyvärr ofta får sönder eller högkvalitativa paraplyer med tryck.

Anledning till detta är att det för företag är relativt billigt att beställa in en större samling bra paraplyer med tryck som de sedan kan dela ut till kunder. På så sätt får kunden i fråga en produkt de verkligen kommer ha nytta över samtidigt som företaget kan njuta av marknadsföringen varje gång det regnar och folk använder deras paraplyer. Det är en genialisk lösning om du frågar oss.

Därför kan du idag beställa en stor samling paraplyer med tryck som du kan använda som giveaways, företagspresenter, eller vad du än anser lämpligt.

Vårt utbud är stort och omfattande med alla tänkbara modeller. Från klassiska två- och tresektionsparaplyer med automatiska funktioner till mer intressanta och annorlunda varianter.

Exempelvis kan vi erbjuda dig flera ganska ovanliga men populära fyrkantiga paraplyer som jämfört med vanliga paraplyer med tryck ofta väcker större uppmärksamhet och därför på ett mer effektivt vis kan sprida din företagsinformation. Tilläggningsvis har vi även paraplyer med LED-lampor i handtagen.

Som sagt har alla de paraplyer vi erbjuder handplockats för sin höga kvalité och exklusiva design och vi kan lova att du inte kommer bli besviken på dem. Dessutom kan du själva välja de storlekar och modeller som du själv anser passar från små paraplyer på 20 tum till riktigt stora modeller på 32 tum.

När det gäller vilka färger du kan välja är det i princip bara fantasin som sätter gränser. Vi kan nämligen erbjuda dig paraplyer i nästintill alla tänkbara färger, inklusive tvåfärgade paraplyer.

Med andra ord har vi ett paraply för alla användningsområden och företag oavsett dina planer. Vill du beställa paraplyer att dela ut som giveaways på mässor har vi mindre varianter som är praktiska att ta med sig, och vill du hellre skämma bort dina mest trogna kunder kan vi erbjuda dig snygga paraplyer i exklusiv design och med stilrena tryck.

För att bilda dig en bättre uppfattning om just hur omfattande vårt utbud reklamparaplyer är föreslår vi att du bläddrar igenom vårt sortiment där du kan läsa mer om alla de enskilda modellerna.

Visa mer